Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Green Tech & Film Festival, platforma educațională care promovează un stil de viață sustenabil, conștientizarea protejării mediului și tehnologiile verzi, deschide astăzi cea de-a șasea ediție și aduce în atenția publicului importanța reciclării dozelor din aluminiu.
Ediția din acest an se desfășoară în perioada 29 martie – 7 aprilie și include o serie de activități desfășurate în București, la Promenada Mall, cât și activități de educație ecologică și proiecții de film documentar derulate cu sprijinul profesorilor în peste 50 de școli din țară.
Every Can Counts România, programul principal pentru promovarea reciclării dozelor de băutură din Europa, este în acest an partener principal pentru Green Tech & Film Festival, oferind companiilor posibilitatea de a implementa gratuit programul de colectare selectivă a dozelor pe termen lung.
Programul complet este disponibil pe GreenTechFilmFestival.ro.

GT FF 2023 1

 

Green Tech & Film Festival, platforma educațională care promovează un stil de viață sustenabil, conștientizarea protejării mediului și tehnologiile verzi, deschide astăzi cea de-a șasea ediție și aduce în atenția publicului importanța reciclării dozelor din aluminiu. Ediția din acest se desfășoară în perioada 29 martie – 7 aprilie, la Promenada Mall, și oferă publicului ocazia de a lua parte la acțiuni menite să contribuie la conștientizarea importanței dozelor din aluminiu. Cu această ocazie, publicul din București este invitat să viziteze expoziția din tablouri realizate din doze (29 martie – 7 aprilie) și să ia parte la CANUniverse – Every Can Counts, o serie de activități dedicate conștientizării importanței dozelor: ochelari VR prin care pot experimenta o lume cu totul nouă a reciclării, roboți dronă care colectează doze din aluminiu și își vor arăta abilitățile impresionante de zbor, cât și puzzle-urile educaționale despre beneficiile reciclării dozelor de aluminiu.

Pentru a veni în sprijinul companiilor care sunt interesate de reciclare, în cadrul Green Tech & Film Festival, reprezentanții acestora au ocazia de afla mai multe despre programul european Every Can Counts la punctul de informare dedicat, unde pot își pot manifesta interesul pentru implementare gratuită a programului de colectare la birou. Acesta le oferă acces la o serie de beneficii: cutii de colectare Every Can Counts, materiale de promovare pentru comunicarea campaniei. În plus, companiile care doresc să realizeze o comunicare mai amplă dedicată lansării programului de colectare, pot cere sprijinul în organizarea unui eveniment, cu participarea angajaţilor şi a unui ambasador al programului Every Can Counts.

Sub umbrela ediției din acest an a Green Tech & Film Festival, peste 50 de profesori din orașe precum Bucureșt, Pitești, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Timișoara vor organiza activități educaționale și proiecții de film documentar prin care să aducă în atenția elevilor informații despre importanța colectării selective și a reciclării, pe baza materialelor puse la dispoziție de platforma GuerrillaVerde.ro.

Informații despre programul Green Tech & Film Festival @Promenada Mall (nivel 1)

  • 29 martie – 7 aprilie: Expoziție de reciclare creativă cu lucrări realizate din doze de aluminiu, Promenada Mall
  • 29 martie2 aprilie: CANUniverse – Every Can Counts – un univers care promovează reciclarea dozelor de aluminiu. Activități deschise publicului conform programului: Miercuri, Joi, Vineri: 12.00-15.00, Sâmbătă, Duminică: 13.00-16.00.

 

Trailer Green Tech & Film Festival 2023: https://www.youtube.com/watch?v=fQUXVMHSbJM

Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

#KEEPTHECYCLEGOING

#METALRECYCLESFOREVER