Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Filme

the big shortSUA, 2015, 130 min

Regia: Adam McKay Cu: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling

Cand patru outsideri observa ceea ce marile banci, media si guvernul refuza sa vada, si anume, iminenta colapsului economiei globale, au o idee de geniu: sa parieze impotriva bancilor. Investitiile lor extrem de indraznete ii vor duce in culisele sumbre ale sistemului bancar, unde vor fi nevoiti sa se indoiasca de oricine si de orice.

Proiectie urmata de o dezbatere cu Joëlle Toledano, profesor de economie la Université Paris Dauphine, moderata de Constantin Rudnitchi, expert in economie si journalist (RFI).

Bilete disponibile aici

 

 

 

 

 

Making the Future 1VPRO Documentary, 2015, 47 min

Regia: Martijn Kieft

Scaderea costurilor materialelor si uneltelor dar si accesul la toate tipurile de informatie fac ca oricine sa poata devini creator, dezvoltator sau antreprenor. Inseamna oare asta ca productia de masa se reinventeaza si ca asistam la o noua revolutie industriala?

Bilete disponibile aici

Youtube Youtubers 1VPRO Documentary, 2017, 45 min

Regia: Nordin Lasfar

Documentarul YouTube, Vloggeri si Tu prezinta utilizatorii cei mai de succes ai platformei si studiaza impactul pe care acest fenomen il are asupra tinerei generatii.

 

 

 

Humans Gods and Technology 1VPRO Documentary, 2017, 45 min

Regia: Rob van Hattum

Nu se stie cum va arata lumea peste 25 ani. Poate ca munca noastra va fi preluată de roboti si oamenii vor deveni sclavii tehnologiei pe care noi insine am creat-o. Cei doi mari gânditori ai momentului, Kevin Kelly si Yuval Noah Harari, raspund la intrebari despre viitorul omenirii si despre relatia noastra cu tehnologia.

 

 

MARTE premiera National Geographic micNational Geographic, 2018, 60 min

Regia: Stephen Cragg, Ashley Way, Everardo Gout

Televiziunea National Geographic s-a reunit cu producatorii Brian Grazer, Ron Howard, Michael Rosenber si Justin Wilkes de la Imagine Entertainment, precum si cu Jon Kamen si Tommy Turtle de la RadicaMedia pentru a da viata unui scenariu in care pamantenii devin primii locuitori ai planetei MARTE. "Viitorul umanitatii se va indrepta, in mod fundamental, intr-una una din urmatoarele doua directii: fie vom deveni o specie multiplanetara care va calatori in spatiu, fie vom ramane pe aceasta planeta pana la aparitia unui eveniment catastrofal ce ne va aduce extinctia. Pentru un viitor optimist, prima optiune trebuie sa fie valabila", afirma Elon Musk – MARTE, National Geographic.

 

Pentru a va oferi servicii mai bune, GreenTechFilmFestival.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.