Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Comunicate de presa

GreenTech Film Festival prezintă la Cluj-Napoca o ediţie specială vineri, 22 noiembie, la Centrul de Cultură Urbană – Cinema Dacia, cu sprijinul Primăriei Cluj Napoca.

Astăzi începe la Bucureşti cea de-a treia ediţie a GreenTech Film Festival. Festivalul se desfăşoară în perioada 11-17 noiembrie, în locaţiile ParkLake Shopping Center (zona Main Square şi Cinema), ARCUB (Sala Mare) şi Seneca Anticafe.

Green Tech Film Festival - platforma de educatie care promoveaza stilul de viata sustenabil, grija fata de mediu si tehnologiile verzi existente, prin filme documentare, dezbateri, ateliere si expozitii – revine in luna noiembrie 2019 cu o noua editie dedicata publicului din Bucuresti si Cluj-Napoca. Evenimentele incluse in programul celei de-a treia editii de la Bucuresti se desfasoara in perioada 11-17 noiembrie, in locatiile ParkLake Shopping Center (zona main square si cinema), ARCUB (Sala Mare) si Seneca Anticafe. Acestea vor fi urmate de o editie speciala organizata in Cluj-Napoca, la Cinema Dacia, in ziua de vineri, 22 noiembrie

În perioada 11-17 noiembrie se desfăşoară la Bucureşti şi pe 22 noiembrie la Cluj-Napoca, cea de-a treia ediţie a GreenTech Film Festival – platformă de educaţie care promovează stilul de viaţă sustenabil, grija faţă de mediu şi tehnologiile verzi existente, prin filme documentare, dezbateri, ateliere şi expoziţii.

In perioada iunie - octombrie 2018 s-a desfasurat prima editie a concursului de idei si solutii pentru smart city dedicat tinerilor interesati de viitorul si sustenabilitatea orasului in care locuiesc.

Profesorul Karl-Henrik Robèrt, MD, PhD - o figură importantă în mișcarea de sustenabilitate la nivel mondial, unul dintre pionierii acestei mișcări, vorbește la GreenTech Film Festival despre: Dezvoltarea Durabilă Strategică - Știința modernă ne-a oferit în sfârșit piesa care lipsește. Cum pui totul în acțiune?

Festivalul de filme documentare GreenTech Film Festival continua cu o editie speciala, organizata pe 20 noiembrie, la Institutul Francez din Cluj-Napoca, dupa incheierea editiei de la Bucuresti, desfasurata in perioada 12-14 noiembrie.