Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Dupa trei editii organizate in prezenta publicului, in sali de cinema si spatii alternative din Bucuresti si Cluj-Napoca, toate evenimentele si proiectiile GreenTech Film Festival din 2020 au fost desfasurate in totalitate in mediul online.

GreenTech Film Festival a devenit astfel un festival online adresat publicului din Romania interesat de adoptarea unui stil de viata sustenabil, cu grija fata de mediu, si preocupat de tehnologiile verzi actuale. Ecranul si scena festivalului au fost de aceasta data site-ul si pagina de Facebook greentechfilmfestival.ro si platforma eventbook.ro, care au gazduit in perioada 16-22 noiembrie evenimente transmise LIVE si proiectii de film.

Desfasurate cu mesajul #gtff4you, evenimentele celei de-a patra editii a GreenTech Film Festival au abordat teme precum biodiversitatea din Romania, energia regenerabila, tehnologie si inovatie pentru combaterea schimbarilor climatice.

Mai multe detalii aici.

GTFF4 insta post 1080x1080 nov