Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

De la antreprenori, reprezentanti ai mediului ONG, reprezentanti ai autoritatilor, pana la cadre didactice, parinti şi elevi, cu totii au avut un lucru de spus sau de invatat cu ocazia celei de-a treia editii a GreenTech Film Festival, devenit la trei ani de la lansare o platforma de educatie care promoveaza stilul de viata sustenabil, grija fata de mediu şi tehnologiile verzi existente.

Evenimentele incluse in programul celei de-a treia editii de la Bucuresti s-au desfaşurat in perioada 11-17 noiembrie, in locatiile ParkLake Shopping Center, ARCUB (Sala Mare) si Seneca Anticafe, urmate de o editie speciala organizata in Cluj-Napoca, la Cinema Dacia.

Editia din 2019 s-a desfaşurat cu sprijinul ambasadelor tarilor nordice - Suedia, Norvegia si Finlanda - lideri europeni in materie de inovatie, implementarea de politici privind sustenabilitatea, sustinerea si finantarea programelor care promoveaza tehnologiile inovatoare pentru combaterea schimbarilor climatice.

Programul festivalului a inclus evenimente care transpun exemplele de bune practici ale acestor tari, prin intermediul proiectiilor de film documentar, dezbaterilor si expozitiilor, cat si activitati pentru copii: animatii, jocuri, ateliere privind siguranta pe internet, reciclarea creativa a deseurilor si de robotica.

 

Editia 2019