Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Importanța inovației & tehnologiei în construirea orașelor durabile | Inovația, accelerator al reciclării
Vineri, 26 noiembrie, 11.00-12.30, conferință hibrid
trasmisie LIVE de la Ambasada Suediei din București.

GTFF5

GREEN TECH & FILM FESTIVAL 5, eveniment care promoveaza tehnologiile verzi și stilul de viaţă sustenabil, se va desfășura în perioada 25 -28 noiembrie 2021, la Promenada Mall și în mediul online. GTFF5 este eveniment satelit al European Climate Pact (Pactului European pentru Climă),  mișcare de oameni uniți în jurul unei cauze comune, fiecare făcând pași pentru a construi o Europă mai durabilă pentru noi toți. Lansat de Comisia Europeană, Pactul Climatic face parte din Pactul Verde European și ajută UE să-și atingă obiectivul de a deveni primul continent neutru din punct de vedere climatic din lume până în 2050.

În deschiderea Green Tech & Film Festival 5, vineri, 26 noiembrie, 11.00-12.30, vă așteptăm la CONFERINȚA GREEN TECH & GREEN INNOVATION, pentru un dialog despre reducerea emisiilor de carbon, combaterea risipei în procesul de producție, reciclare și ambalajele viitorului, exemple de bune practice de la companii suedeze, dar și despre alte soluții existente care ne pot ajuta la adoptarea unui stil de viață sustenabil.

Vor lua cuvântul:

  • Therese HYDEN, Ambasador, AMBASADA SUEDIEI LA BUCUREȘTI
  • Teodora JURAVLE, Marketing Manager, ELECTROLUX Romania
  •  Adina MAGSI,Country Manager, EVERY CAN COUNTS România
  • Cristian POCOL, Președinte, Asociația RespoDEEE
  • Elena GASPAR-ION, Președinte, Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB)
  • Ana Maria RĂDULESCU, Project Manager, ENVIRON

Moderator: Nicoleta TALPEȘ, European Climate Pact Ambassador, Guerrilla Verde, GreenTech & Film Festival

Eveniment este transmis LIVE de la Ambasada Suediei la București si fi urmărit online pe Facebook/GreenTechFilmFestival și Zoom.