Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

PROMENADA MALL | CINEMA ELVIRE POPESCO | ONLINE

27 mai – 3 iunie 2024

PROGRAM HIBRID

PROMENADA MALL (NIVEL 1 Piațeta Intersport)

27 mai – 03 iunie, orele 10.00 – 22.00

 • Smart City Sweden Video – proiecție video scurte despre energie, mobilitate, planificare urbană, managemenul deșeurilor – cu sprijinul Ambasada Suediei, Smart City Sweden.
 • Climate Pact Photo Competition – informații despre participarea la competiția foto climatică lansată recent la nivel european sub egida Pactului climatic. – cu sprijinul European Climate Pact. Orice cetăţean din cele 27 de state membre, care are peste 18 ani, este încurajat să se înscrie în concurs prin transmiterea unei fotografii ce surprinde acţiunea climatică individuală sau în comunitate, însoţită de un scurt text descriptiv.
 • Sesiune de prezentare a competiţiei foto climatică în cadrul Green Tech Film Festival (GTFF), 27 mai 2024, Bucureşti, Cinema Elvira Popescu. Sesiunea va fi moderată de Emil Zorilă, unul dintre ambasadorii Pactului climatic.
 • Expoziție de reciclare creativă Can Art – colecție de tablouri și instalații realizate realizate din doze de aluminiu. – cu sprijjinul Every Can Counts

 

29 – 30 mai, orele 12.00-15.00; 1 iunie, orele 12.30-15.00.

 • Every Can Counts PIXELATA – instalație de reciclare creativă realizată din 2000 de doze de aluminiu, o experiență unică în România la care publicul este invitat să contribuie. Prin implicarea publicului, dozele de băutură sunt folosite pentru a forma o imagine pixelate în format mare, creând o pictură murale impresionantă.
 • Puzzle interactiv dedicat reciclării – folosind un dispozitiv digital, un puzzle interactiv va dezvălui audienței mesaje cheie despre reciclarea dozelor din aluminiu.
 • Ochelari VR The Magic of Can Recycling – aceste dispozitive vor purta audiența mai aproape de experiența reciclării, urmârind o serie de materiale video.

 

CINEMA ELVIRE POPESCO

27 mai | 12.00 – 14.30

Climate Pact Photo CompetitionSesiune de prezentare a competiţiei foto climatică în cadrul Green Tech Film Festival (GTFF), 27 mai 2024, Bucureşti, Cinema Elvira Popescu. Sesiunea va fi moderată de Emil Zorilă, unul dintre ambasadorii Pactului climatic.

Proiecție shorts Smart City, selecție video scurte despre energie, mobilitate, planificare urbană, managemenul deșeurilor, prezentat cu susținerea Ambasadei Suediei si Smart City Sweden

Proiecție documentar  

 

IBIS STYLES BUCUREȘTI

28 mai | 10.00 – 14.00

WWF Proiecte de Biomasă și Sustenabilitate @Green Tech & Film Festival. Eveniment: TRANZIȚIA ENERGETICĂ, între dependența de lemne de foc și soluții alternative.

Evenimentul va reuni reprezentanți ai comunităților locale și ai autorităților centrale din sectorul mediu și energie, precum și experți din societatea civilă și academică. Este o oportunitate de a accesa cele mai noi informații despre utilizarea sustenabilă a biomasei solide, de a schimba experiențe și bune practici, și de a socializa cu alți profesioniști din domeniu. Un eveniment colaborativ WWF Romania și Green Tech & Film Festival.

Agenda completă aici.

 

ONLINE @GTFF.ro

23 mai – 5 iunie

Serie interviuri video - Swedish Innovation and Technology for Sustainability

 • 23 mai 2024, 10.00-11.30 (Eveniment înregistrat, cu participarea reprezentaților companiilor suedeze din România. Interviurile vor fi difuzate pe toată durata Festivalului, cu acces deschis pe YouTube și pagina de Facebook.)
 • 5 iunie 2023, World Environment Day, prezentat în premieră evenimentul complet Swedish Innovation and Technology for Sustainability.

 

ONLINE @SCOLI

27 mai – 3 iunie

Resurse educaționale pentru activități la clasă în școlile din rețeaua GuerrillaVerde.ro

KIT-ul e-GREEN TECH & FILM FESTIVAL conține: 

 • Acces la material video Smart City Sweden  
 • Access la informatii privind participarea la concursul European Climate Pact, Capture your climate action!.
 • Acces la materiale educationale despre reciclarea dozelor din aluminiu
 • Diploma de participare GTFF 2024

Înscrierea se face printr-un un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu subiectul GTFF 2024 și va conține numele instituției de învățământ, oras, adresa și persoana de contact.

Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.