Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Green Tech Film Festival - platforma de educatie care promoveaza stilul de viata sustenabil, grija fata de mediu si tehnologiile verzi existente, prin filme documentare, dezbateri, ateliere si expozitii – revine in luna noiembrie 2019 cu o noua editie dedicata publicului din Bucuresti si Cluj-Napoca. Evenimentele incluse in programul celei de-a treia editii de la Bucuresti se desfasoara in perioada 11-17 noiembrie, in locatiile ParkLake Shopping Center (zona main square si cinema), ARCUB (Sala Mare) si Seneca Anticafe. Acestea vor fi urmate de o editie speciala organizata in Cluj-Napoca, la Cinema Dacia, in ziua de vineri, 22 noiembrie

Poster GreenTechFest2019

Editia din acest an se desfasoara cu sprijinul ambasadelor tarilor nordice - Suedia, Norvegia si Finlanda - lideri europeni in materie de inovatie, implementarea de politici privind sustenabilitatea, sustinerea si finantarea programelor care promoveaza tehnologiile inovatoare pentru combaterea schimbarilor climatice. Programul festivalului include evenimente care transpun exemplele de bune practici ale acestor tari, prin intermediul proiectiilor de film documentar, dezbaterilor si expozitiilor. Totodata, festivalul include si activitati pentru copii: animatii, jocuri, ateliere privind siguranta pe internet, reciclarea creativa a deseurilor si de robotica.

In premiera pentru Romania vor fi prezentate doua filme documentare produse de  Patagonia, unul dintre cele mai respectate branduri din lume pentru faptul ca prin actiunile sale reuseste sa sensibilizeze publicul cu privire la problemele de mediu si schimbarile climatice: „Blue Heart” – care  documenteaza lupta pentru protejarea ultimelor rauri salbatice ale Europei si atrage atentia asupra unui potential dezastru de mediu in Europa - , si  „Artifishal” - care urmareste impactul crescatoriilor si al fermelor piscicole asupra rezervelor de somon salbatic din intreaga lume.

Programul festivalului este disponibil pe site-ul www.greentechfilmfestival.ro. Accesul la toate evenimentele incluse sub umbrela festivalului este gratuit si se face in baza unei rezervari la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Grafica prezentata in vizualul acestei editii apartine lui Dan Perjovschi, cunoscut desenator, ilustrator si scriitor. Trailerul oficial al festivalului poate fi vazut pe canalul de Youtube () si pe pagina de Facebook GreenTechFilmFestival ().

GreenTech Film Festival este un concept lansat de Media Image Factory, agentie specializata in dezvoltarea proiectelor si initiativelor cu impact social, iar cea de-a treia editie se desfasoara cu sprjinul Ambasadei Suediei la Bucuresti, Ambasadei Novegiei la Bucuresti, Ambasadei Finlandei la Bucuresti, Institutului de Film Norvegian, Innovation Norway, Facultatii de Hidrotehnica (UTCB), Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, Primarei Cluj-Napoca, Cinema Dacia, ARCUB, Primariei Capitalei.

Parteneri: Vodafone, Asociatia Alucro, Every Can Counts, Asociatia ENVIRON, SNRB, ParkLake Shopping Center, Seneca Anticafe, Ashoka Romania, Cinema City, Seneca Ecologos, Editura Seneca, Asociatia Greenitiative, Green Mogo, Ora de Net, Asociatia E-Civis, MaiMultVerde, FoodWaste Romania, EcoProvocarea, Harta Reciclarii, Recicleta, Kolektiv, Undesigned

Parteneri media: ProFM, Vice, Agerpres, Ziare.com, Business24, GreenReport, BIZ, Bursa, Life.rom Iqads, Stiinta&Tehnica, AARC.ro, Filme-carti.ro, Movie News, Infomediu Europa, PR Wave, Cinefan, Stiri.ONG, Modernism, I love Cluj, Cluj Life, I Like Cluj, Clujescu, Ziarul Clujean

Masina oficiala oferita de: Auto Cobalcescu

Contact presa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. & Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Facebook: https://www.facebook.com/greentechfilmfestival/                                                                                           

Instagram: https://www.instagram.com/greentechfilmfestival/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC88M5IQNWwJOjh1gi9Ea_yQ