Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Asociatia ECOTIC, una dintre organizatiile care au pus bazele primei editii a GreenTech Film Festival, se alatura ca partener concursului de idei si soluţii pentru orase inteligente - BeSMART desfasurat sub umbrela celei de-a doua editii a festivalului de filme documentare despre tehnologii verzi.

BeSMART 31 octombrie mic
 
 
Tinerii pasionati de tehnologie si sustenabilitate au oportunitatea de deveni arhitectii oraselor inteligente din viitorul imediat, prin intermediul concursului de idei si solutii pentru orase inteligente BeSMART, organizat in cadrul celei de-a doua editii a GreenTech Film Festival.
 
Concursul se adreseaza elevilor de la clasele IX-XII din Romania si presupune propunerea unor solutii inteligente la problemele identificate in comunitatile din care tinerii provin, pornind de la documentarea conceptului de Smart City/ Oras Inteligent.
 
Participantii pot viza probleme din comunitatea locala ce tin de: scoala, cladiri „verzi”, economisirea resurselor, transport eficient, comunicare, sanatate publica, educatie, siguranta si altele. Inscrierea in concurs se poate face individual sau in echipe de lucru, de maximum 5 persoane.
 
Ideile vor fi transmise sub forma unei prezentari video de maximum 10 minute, realizata in limba romana, care trebuie sa contina urmatoarele:
 
• Descrierea sumara a problemei identificate in oras/localitate;
• Ce impact estimat are asupra comunitatii si mediului;
• Propunerea unor solutii tehnologice inteligente pentru rezolvarea problemei;
• Efectele benefice ale acestor solutii SMART asupra comunitatii si mediului;
 
Inscrierea in concurs se face pana la 31 octombrie 2018 si presupune trimiterea detaliilor despre echipa si link-ul prezentarii video, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
In perioada 1-7 noiembrie 2018,  un juriu format din specialisti va viziona prezentarile si va selecta finalistii, acestia urmand a-si sustine LIVE argumentele in cadrul unei sesiuni speciale, la DB Technology. Festivitatea de premiere a castigatorului concursului BeSMART are loc pe 12 noiembrie 2018, la Cinema Elvira Popescu din Bucuresti, in cadrul celei de-a doua editii a GreenTech Film Festival 2018, care se desfasoara in acest an in perioada 12-14 noiembrie. 
 
Facebook: fb.me/BeSMART.GreenTech
 
Contact presa 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.