Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Blog

Festivalul de filme documentare GreenTech Film Festival continua cu o editie speciala, organizata pe 20 noiembrie, la Institutul Francez din Cluj-Napoca, dupa incheierea editiei de la Bucuresti, desfasurata in perioada 12-14 noiembrie.

GreenTech Film Festival incepe astazi, 12 noiembrie, la Cinema Elvire Popesco din Bucuresti. O editie locala se va desfasura la Institutul Francez din Cluj-Napoca, pe 20 noiembrie.

Proiectiile si evenimentele din cadrul festivalului vor avea loc la Cinema Elvire Popesco din Bucuresti, in perioada 12-14 noiembrie, si la Institutul Francez din Cluj-Napoca, pe 20 noiembrie.

Asociatia ECOTIC, una dintre organizatiile care au pus bazele primei editii a GreenTech Film Festival, se alatura ca partener concursului de idei si soluţii pentru orase inteligente - BeSMART desfasurat sub umbrela celei de-a doua editii a festivalului de filme documentare despre tehnologii verzi.

Sergiu Jiduc, singurul explorator roman din comunitatea National Geographic, cercetator in stiintele pamantului si expert in strategiile de dezvoltare sustenabila, vine la GreenTech Film Festival, pe 13 noiembrie.

Pentru a va oferi servicii mai bune, GreenTechFilmFestival.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.