Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

GTFF4 cover event FB 1200x628 event 1

 

Eveniment online transmis LIVE pe Facebook GreenTechFilmFestival, marţi, 17 noiembrie, orele 13.00 - 14.30. 

DESCRIERE

România este una dintre țările cu cea mai mare biodiversitate din Europa. Deține o treime din Dunăre și jumătate din lanțul Munților Carpați. Dintre cele 11 regiuni biogeografice ale Europei, 5 se găsesc pe suprafața țării noastre. Toate aceste date fac din România o țară cu o natură extrem de bogată și variată.

#GreenTechFilmFestival şi România Sălbatică (cel mai mare proiect de fotografie și film documentar dedicat naturii din țara noastră) vă invită la un eveniment online despre importanța cunoașterii biodiversității din țara noastră.

Alături de specialişti ai acestui domeniu discutăm despre biodiversitatea din România, prezentăm studii de caz despre resălbăticire şi aflăm care este aportul pe care fotografia îl aduce în cunoașterea biodiversității și educarea celor pasionați de domeniu și nu numai. Totodată, prezentăm în premieră primul teaser al celui mai amplu film documentar despre natura țării noastre.

INVITAŢI

  • DAN DINU - fotograf şi iniţiator România Sălbatică
  • COSMIN DUMITRACHE - videograf România Sălbatică
  • TIBERIU CHIRICHEŞ  - Director Executiv ProPark - Fundația pentru Arii protejate

  • ADRIAN HĂGĂŢIŞ - Specialist în proiecte de resălbăticire, SRS - Societatea Română de Sălbăticie


EVENIMENT FACEBOOK