Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

GTFF4 cover event FB 1200x628 event 2

 

Eveniment online transmis LIVE pe Facebook GreenTechFilmFestival, miercuri, 18 noiembrie, orele 13.00 - 14.30. 

Prin start-up-ul participativ și democratic, Cooperativa de Energie, vei primi doar energie verde de la furnizorul unde ești „acționar” și vei putea să participi ca „investitor” la producția de energie electrică din surse nepoluante. Vei deveni astfel actor principal pe piața de energie electrică, fiind proprietarul energiei pe care o consumi acasă sau la birou.

#GreenTechFilmFestival şi Cooperativa de Energie vă invită la evenimentul online „Democratizarea pieţei de energie în România. Modele de business în sectorul energiei regenerabile”. Ce sunt cooperativele, cum funcționează piața de energie din România, ce este o cooperativă de energie din surse regenerabile, ce își propune Cooperativa de Energie şi cum ne putem implica fiecare dintre noi – primim toate răspunsurile miercuri, 18 noiembrie, într-o discuţie LIVE Facebook/GreenTechFilmFestival cu reprezentanţii proiectului.

  • DINU DROG are o experiență de peste 10 ani în domeniul avocaturii, în activitatea de consultanță juridica acordată clienților, în diverse proiecte investiționale. În prezent, Dinu coordonează activitatea de comunicare și de marketing la STOICA & Asociații. Dinu este unul dintre membrii fondatori ai asociației Incotroceni — Oameni, Idei, Povesti, o inițiativă civică din cartierul Cotroceni.
  • ANDREI BUCUR are o experiență de peste 10 ani în Dezvoltarea Afacerii la nivel internațional, atât pe piața de Telecom, cât și de Energie, în special în proiecte de Innovation pentru zona de furnizare si eficiență energetică. Ținta lui este să creeze și să arate beneficiile decarbonizării și viabilitatea proiectelor din industria energetică, în regenerabile și e-mobility.
  • ADRIAN MUNTEANU are o experiență de peste 4 ani în domeniul ONG și atragere de fonduri. Adrian este primul angajat al Cooperativei de Energie și lucrează, alături de membri fondatori, la dezvoltarea proiectelor și creșterea comunității. Este absolvent al facultății de antreprenoriat în cadrul Politehnicii din București și este pasionat de inovație, energie verde și puterea societății civile!

EVENIMENT FACEBOOK