Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

ATELIER EDUTECHA

22 noiembrie 2019 – Vineri | 12.00 - 13.00

Atelier dedicat elevilor & prezentat de Fundaţia Comunitară Cluj

Recomandat: clasele VIII-XII

Plecând de la premisa ca tehnologia verde este calea dreaptă spre o educaţie verde, în cadrul atelierului Edutecha elevii vor descoperi noi soluţii tehno-educaţionale prin care verdele să devină culoarea dominantă a mediului înconjurator.

Concret: ne teleportam în anul 2029; după ce facem un mic exerciţiu de adaptare la noua realitate (bazată mai degrabă pe un scenariu apocaliptic), participanţii la atelier vor fi împărţiţi în echipe de cercetători de câte 5 persoane; fiecare echipă primeşte câte un clipboard + 5 coli A4 albe + 2 creioane mină grafit, cu gumă de şters; fiecare echipă are la dispoziţie 15 min pentru a descoperi o soluţie; soluţia se prezintă în faţa celor prezenţi; profesorii însoţitori + reprezentantul GreenTech Film Festival + Coordonatorul FCC vor forma juriul => va fi ales cel mai spectaculos proiect; echipa proiectului ales primeşte un premiu - un flipchart mobil (oferit de către FCC).