Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Joi, 12 octombrie, ora 13.15

Prezentat de: HUBS

Atelier recomandat pentru elevii claselor IX-XII

Durata: 2h

hubs

Descriere atelier: Scopul lui HUBS este sa formeze o comunitate de tineri capabili sa creeze si sa-si dea mai departe cunostintele si abilitatile. Pe scurt, scopul lui HUBS este sa genereze un alt HUBS. Noi la HUBS am invatat ca, daca ne straduim, putem sa schimbam orice, nu numai functiunea electronicelor vechi. E nevoie doar de putin spirit antreprenorial, iar scoala, din pacate, nu te invata sa fii antreprenor. Mai mult, antreprenorul secolului XXI trebuie sa fie constient de impactul sau asupra mediului si asupra societatii.


Propunem, asadar, un atelier de start-up. Punem la dispozitie un set de "unelte" constand in notiuni despre finantare, strategii de concept si o platforma de lucru. Si, ca sa facem lucrurile mai interesante, atelierul se va desfasura sub forma de concurs iar castigatorii isi vor putea dezvolta si implementa proiectul la HUBS.

Participantii vor descoperi strategii de concepere a unui start-up in mediul economic actual, avand consideratie fata de climatul social dar si fata de mediul inconjurator. In formularea proiectului, ei vor avea mai multe puncte de satisfacut, intr-o anumita ordine, imitand o maniera de lucru cat mai apropiata de cerintele vietii reale.