Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Blog

Joi, 12 octombrie, la Cinema Elvira Popescu, au avut loc ultimele proiectii din cadrul GreenTech Film Festival, primul festival de filme documentare dedicat tehnologiei verzi din Romania.

5D3A5720

Pe 10 octombrie, in cadrul GreenTech Film Festival, va fi prezentat in premiera documentarul 10 (ZECE), o productie independenta, care prezinta oameni de exceptie din Romania, un proiect online, inedit.

GreenTech Film Festival, primul festival de filme documentare dedicat tehnologiei verzi, se desfasoara in aceasta toamna in Bucuresti, la Cinema Elvira Popescu, in perioada 9-12 octombrie.

GreenTech Movie Festival este mai mult decat un festival cinematografic, este o misiune de echipa. Campania lansata isi propune ca, pana in toamna, sa informeze publicul din Romania despre rolul, beneficiile si impactul tehnologiei asupra mediului. Continuam sa va facem cunoscute parerile expertilor din domeniul tehnologiei, al ecologiei si ne bucuram de sustinerea lui Dragos Schiopu, blogger si antreprenor vizionar, pasionat de tehnologie.

Pe 10 octombrie, Bucurestiul va gazdui Conferinta Internationala ”Cum poate ajuta tehnologia la dezvoltarea solutiilor sustenabile” ce se va desfasura in intervalul orar 10.00-14.30, la Cinema Elvira Popescu. Agenda conferintei este disponibila aici.